Co. van Hangzhouzhijiang Magnetics, Ltd

 

Hoog - kwaliteit Alnico en Zeldzame aarde magneet-Welk wij produceren

Concurrerende Prijs & Meerdere dienst-Welk wij aanbieden 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hangzhou ZhiJiang Magnetics Co., Ltd

Van goede kwaliteit Alnico 5 Magneet voor verkoop
Van goede kwaliteit Alnico 5 Magneet voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Hangzhou ZhiJiang Magnetics Co., Ltd

1 2 3
Hangzhou ZhiJiang Magnetics Co., Ltd Hangzhou ZhiJiang Magnetics Co., Ltd Hangzhou ZhiJiang Magnetics Co., Ltd
2013 Motor en Magnetische Expo. in Shenzhen Electronica 2010 in München bedrijf

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ZJMAG
Aantal werknemers : 160~200
Jaarlijkse omzet : 15,000,000-25,000,000
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 80% - 90%

 

Co. van ZhiJiangmagnetics, Ltd (ZJM) werd opgericht in 2000. Als nieuwe hi-tech magneten die onderneming vervaardigen, specialiseert ZJM zich in onderzoek en ontwikkeling (R&D), productie en verkoop van Permanente Magneten. Zijn capaciteit om hoogte te verstrekken - de kwaliteit Alnico heeft meer dan 800 ton elk jaar het bedrijf als leider in het verstrekken van gegoten alnicomagneten in China gevestigd. ZJM produceert SmCo-ook magneten met jaarlijkse output de magneten van van 150tons en van NdFeb (Neodymium).

Met goedkeuring van prima productiemateriaal en inspectiesysteem, vervaardigden onze magneten van Alnico, van SmCo en van het Neodymium en magnetische assemblage, meer dan 3000 specificaties, zijn gezet in een brede toepassing op de volgende hi-tech gebieden: Het elektrische materieel, de Machines, de Meters, de Communicatieapparatuur, de Automatisering, de Auto Mobiele Industrie, de Detector, de Ruimtevlucht, enz. ZJM leveren ook allerlei andere permanente magneten (NdFeB, Ferrietmagneten en Rubbermagneten) in goede prestaties.

ZJM heeft een regelmatige ontwikkeling tijdens vorige tien jaar, dankzij de eenheid van al personeel en hun het volharden hard werk. In 2006, beweegt het zich aan de nieuwe fabrieksplaats, die 32000 vierkante meters behandelt.

Vijf fabrieken zijn opstelling om producten in verschillende niveaus en specificaties te vervaardigen: gemeenschappelijke alnicomagneten, projectproductie, de magneten van hoge prestatiesalnico, magnetische assemblage en prototypen.

Ondertussen, wordt een high-tech productielijn gelanceerd voor LNGT-reeksen, die van een brede goedkeuring genieten en een evenredig aandeel in de wereldmarkt vangen. Volgend marktgerichte aanpak, neemt ZJM volledig voordeel van technieken en beheer om de kwaliteit te perfectioneren en nieuwe producten te ontwikkelen om de nieuwe vraag van klanten in binnen- en buitenland te ontmoeten allebei.

Geavanceerd technische Norm
ZJM veroorzaakt alle soorten van hoge magnetische alnicomagneten (LN, LNG, LNGT), assemblage en componenten. De kwaliteit kan met het Europese geavanceerde niveau van de V.S. concurreren en.

Kwaliteitscontrole
ZJM heeft het Certificaat van het Kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001 verworven: 2008. De magneten worden gemaakt van het best-kwaliteitsstaal overeenkomstig ISO-normen.

Technische ondersteuning
ZJM verleent onze klanten technische dienst van materiële selectie en toepassing evenals de Assemblage en de Componenten van Alnico in verschillende kwaliteiten volgens de tekeningen van klanten.

Hoog - kwaliteit het Uitvoeren Vermogen
ZJM voert 80% of omhoog van onze producten naar de V.S., Duitsland, het UK, Italië, Korea, en Hong Kong enz. door uit het geavanceerde en efficiënte commerciële netwerk van Internet.
De geavanceerde technologie op de top-ranked producten geeft ons het voordeel in prijs.

Plaats
Gevestigd in de economisch bloeiende Yangtze-Provincie van Rivier delta-Zhejiang, geniet ZJM van een goede vervoersinfrastructuur. Het vergt slechts ongeveer 20 minuten aan de Internationale Luchthaven van Xiaoshan of 2 uren aan Shanghai door speedwaybaan, van waar er over de hele wereld luchtvaartlijnen aan zijn.

Welkom
ZJM zou de ontwikkeling en een rooskleurige toekomst met alle binnenlandse en internationale klanten willen bevorderen. Wij zijn bereid om hoogte - kwaliteitsproducten met snelle levering en de goede dienst op basis van redelijke prijs aan alle klanten in binnen- en buitenland aan te bieden.

Contactgegevens
Hangzhou ZhiJiang Magnetics Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Joanna Wu

Tel.: 86-0571-82837863

Fax: 86-0571-82871538

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)